Mc Weblog

وبلاگ Mc

Mc Weblog

وبلاگ Mc

تعرفه های وایمکس غیر قانونی است

رئیس شورای رقابت: تصویب جدول تعرفه های وایمکس از سوی کمیسیون تنظیم مقررات غیرقانونی است! 


درست در همان روزی که وزیر ارتباطات گفت مجموعه تحت مدیریت‌اش از تصمیمات شورای رقابت در زمینه تعرفه و قیمت‌گذاری تمکین خواهد کرد، رگولاتوری تصویب نهایی جدول تعرفه‌های سرویس وایمکس را اعلام کرد و این موضوع واکنش دوباره  (بقیه در ادامه مطلب)

رئیس شورای رقابت: تصویب جدول تعرفه های وایمکس از سوی کمیسیون تنظیم مقررات غیرقانونی است!


درست در همان روزی که وزیر ارتباطات گفت مجموعه تحت مدیریت‌اش از تصمیمات شورای رقابت در زمینه تعرفه و قیمت‌گذاری تمکین خواهد کرد، رگولاتوری تصویب نهایی جدول تعرفه‌های سرویس وایمکس را اعلام کرد و این موضوع واکنش دوباره جمشید پژویان، رییس شورای رقابت را برانگیخت.


به گزارش فناوران جمشید پژویان، رییس شورای رقابت با بیان اینکه تصویب جدول تعرفه‌های سرویس وایمکس از سوی کمیسیون تنظیم مقررات غیرقانونی است، گفت: چطور می‌شود که وزیر ارتباطات در مصاحبه با رسانه‌ها خود را در بخش تنظیم بازار و تعرفه گذاری ملزم به تمکین از شورای رقابت می‌داند اما همزمان اقدام به تعرفه گذاری می کند.


وی تصویب تعرفه وایمکس از سوی کمیسیون تنظیم مقررات را غیرقانونی خواند و گفت: با این اقدامی که از سوی وزارت ارتباطات انجام شده دیگر جایی برای مذاکره وجود ندارد و موضوع را از ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی پیگیری خواهم کرد.


این در حالی است که وزیر ارتباطات در گفت و گو با ایسنا گفت: شورای رقابت می‌تواند طبق بند پنج ماده 58 قانون اصلاح برخی از مواد قانون برنامه چهارم توسعه، دستورالعملی را برای تنظیم بازار، تعرفه‌ها و قیمت‌گذاری به ما ابلاغ کند که هر موقع این دستورالعمل ابلاغ شود، طبیعتا ما رعایت خواهیم کرد.


رضا تقی‌پور افزود: ما کارمان را بر مبنای قانون، مقررات و ضوابطی که در دست داریم ادامه می‌دهیم چراکه قرار نیست حوزه ICT با تشکیل یک شورا تعطیل شود، بلکه باید تسهیل و تسریع شود.


وی با بیان اینکه فلسفه ایجاد شورای رقابت مشخص است، گفت: همان‌طور که از نام این شورا مشخص است، باید از بازارهایی که انحصاری هستند، مراقبت کند که انحصار به وجود نیاید و به تبع آن مردم ضرر نکنند، یعنی رقابت شکل بگیرد و قیمت‌های رقابتی بتواند عرضه شود.


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با توجه به وجود ساختارهایی که از قبل با مبانی قانونی ایجاد شدند که بخشی از آنها به قانون مصوب مجلس شورای اسلامی که قانون تشکیل وزارت ارتباطات و فناوری است، برمی‌گردد؛ طبیعتا این تعرفه‌گذاری‌ها و تعریف خدمات مختلف ارتباطی و فناوری اطلاعات در این حوزه انجام می‌شود.


در همین حال جمشید پژویان، بیان این مطالب را از سوی وزیر ارتباطات یک گام به جلو عنوان کرد و به خبرنگار ما گفت: حدود 10 روز پیش در جلسه‌ای با حضور وزیر ارتباطات با استناد به بند پنج ماده 58 قرار شد کمیته مشترکی برای روش شناسی و تنظیم تعرفه‌ها در تمامی موارد مخابراتی تشکیل شود که حتی از وزیر ارتباطات خواستیم نمایندگان خود را معرفی کنند که تاکنون این اتفاق نیفتاده است.


پژویان در پاسخ به این سوال که آیا پیگیری مباحث سازمان تنظیم مقررات علاقه شخصی شماست، گفت: نه، علت اینکه به بخش تنظیم بازار مخابرات نسبت به سایر حوزه‌های کاری شورا بیشتر توجه شده، اول نبود همکاری فی‌مابین از سوی وزارت ارتباطات است و دوم اینکه در همین مدت کم سه شکایت از سوی PAPها، خریدار مخابرات و غیره مطرح شده که پیگیری این امور موجب شده تا احساس شود که شورا نسبت به مخابرات آلرژی دارد که این موضوع اصلا درست نیست.


وی در پاسخ به این سوال که آیا این اصل را قبول دارید که وظایف قانونی شورا با سازمان تنظیم مقررات همپوشانی دارد، گفت: اصلا چنین چیزی منطقی نیست چرا که اگر قرار بود شورا هم همین قوانینی را که توسط رگولاتوری اجرا می‌شود دنبال کند چرا اصلا شورای رقابت تشکیل شده است.


پژویان افزود: بارها اعلام کرده‌ایم که شورای رقابت قصد ندارد سازمان تنظیم مقررات فعلی را منحل کند اما مدعی هستیم براساس قانون افرادی که در کمیسیون تنظیم مقررات حضور دارند باید از سوی رییس شورا انتخاب شوند.


   تاکید رگولاتوری بر رفع انحصار دولت از فعالیت‌های بخش ICT


همچنین رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در گفت‌و‌گو با سیتنا گفت: رگولاتوری بر رفع انحصار دولت از فعالیت‌های بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات تاکید دارد.


محمد کرم‌پور افزود: به منظور ایجاد فضای رقابتی، رگولاتوری مقررات و آیین‌نامه‌های اجرایی برای آزاد سازی و رفع انحصار دولتی از فعالیت‌های بخش تدوین کرده است.


وی از دیگر فعالیت‌های مهم سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی را طراحی نظام تعرفه‌های خدمات ارتباطی نام برد وگفت: با توجه به اهمیت تعرفه‌های اتصال شبکه‌های ارتباطی (اینترکانکشن) بین شرکت‌های فعال، رگولاتوری این تعرفه‌های اتصال را تنظیم کرده است.


کرم پور افزود: سازمان تنظیم مقررات  و ارتباطات رادیویی همچنین پروژه بهنگام‌سازی جدول ملی تخصیص طیف امواج رادیویی را با موفقیت به اتمام رسانده است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد